ZENZ Organic Academy kursuskalender

Passion for fashion, faglighed og nye teknikker

Hos ZENZ Organic Academy tilbyder vi kurser, hvor vi deler ud af vores faglige viden fra mange års erfaring i branchen. Vi har fingeren på pulsen, hvilket vil afspejle vores kurser, da de altid er opdateret med tidens trends og de nyeste teknikker.

Vores dygtige undervisere har en høj faglig standart. De deler ud af deres viden og kommer med deres bedste tips og tricks. Underviserne er nøje udvalgt til de pågældende kurser, så du vil møde de bedste specialister inden for området.

Du får lov til at anvende teori i praksis, da vi ofte har sektioner i undervisningen, hvor du selv skal afprøve nye teknikker. Vores undervisere kommer med råd og vejledning og de er altid klar til at svare på spørgsmål.

Størstedelen af vores kurser bliver afholdt i dejlige omgivelser i vores showroom på Guldbergsgade i København. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

ZENZ Organic Academy afholder flere former for kurser inden for grøn salon, ZENZ koncept og produkter samt behandlinger og teknikker:

GRØN SALON

Få indblik i arbejdet i en grøn salon der har fokus på bæredygtighed og et sundt arbejdsmiljø. Bliv klogere på sundhed, lovgivning, kemi og miljømærkninger. Opnå viden om produkter, der er sunde for dig selv og dine kunder.

INTRODUKTION TIL ZENZ PRODUKTER

Lær alt om at bruge ZENZ' eksklusive grønne og bæredygtige produkter. Hør hvordan man udvikler sin forretning med tillægsydelser og service - og tjen mere per kunde. Lær mere om ZENZ' koncept og filosofi. 

BEHANDLINGER OG TEKNIKKER

Kurser i farve, klip og makeup. Bliv fortrolig med farvesystemer og lær at bruge dem optimalt. Få teknikker og inspiration fra tidens trends til at lægge en flot makeup. Og lær de nyeste klippeteknikker fra vores erfarne undervisere.

Alle kurserne er aflyst grundet Covid-19. Vi glæder os til at planlægge nye kurser på den anden side.

Zenz Organic Products ApS

Guldbergsgade 29P

DK-2200 Copenhagen N

Denmark

Company registration no. CVR: 32565891​

icon_fb  icon_insta  in

​​​If you want to sell or learn more about Zenz Organic Products in your country,

Please contact: ​sales@zenzorganic.com

Phone +45 53 53 84 05

​​

For questions related to products or other technical issues, please contact: ​support@zenzorganic.com